PretWinkelen

Vanmorgen lekker uitgeslapen en heerlijk ontbeten. Rond 12:00 kwamen Vera en Eef aan op Weerterbergen. Helaas mocht de auto het park niet op. Weerterbergen is een autovrij park en dus mag de auto alleen op zogenaamde wisseldagen door de slagbomen. Dat werd dus nog even sjouwen met koffers en tassen.

Daarna boodschappen doen in Weert bij de plaatselijke Jumbo. Maar eerst heerlijk geluncht bij de Hema. We waren, de Limburgers zijn voor zover mij bekend zeer gelovig, in de veronderstelling dat de winkels wel dicht zouden zijn met de Pasen. Maar zowel op Eerste als Tweede Paasdag is in ieder geval de Jumbo gewoon open. We hebben dus alleen voor Eerste Paasdag boodschappen gehaald voor de gourmet en uiteraard de verdere benodigdheden die mede bijdragen tot een heerlijke vakantie. Lekkere snoepjes, vlaai, fris en bier om maar eens wat te noemen.

Het diner bestond uit Chinese en Indische heerlijkheden die Eef had meegenomen van het Bamihuisje. Het weer is nog steeds heerlijk en na het eten hebben we lekker buiten gezeten en gebadmintond. Vanavond blijven we in de bungalow en morgen gaan we …dat zien we morgen wel. Nog geen plannen.