Reis en verblijf

Arnout gaat helaas niet mee. Zijn ouders vinden een week weg wat te lang en bovendien gaat hij verhuizen en dat slokt nogal wat tijd op.

 

Ook de ouders van Dennis vinden een week te lang. Nu gaan we kijken of Dennis dan wellicht wat korter met ons mee kan.

Reis en verblijf

De eerste plannen waren dat we met z’n drietjes naar weert zouden gaan. Maar al snel werd het idee geopperd om Vera en Eef mee te vragen. Die reageerden meteen enthousiast en zij zijn dus ook van de partij.

Nu kwam vandaag Max met de vraag of hij ook iemand mocht meenemen. Dat zou Arnout dan worden. Maar na even kletsen leek het ons ook wel leuk als Dennis dan ook mee komt. Dus nu gaat Max even overleggen met deze jongens wat de mogelijkheden zijn. We zullen dan wel een extra huisje moeten huren en er moet vervoer worden geregeld voor Dennis en Arnout want dat past allemaal niet in de auto.

Wordt vervolgd.

Pret

Eén van de voornaamste redenen dat we naar Weerterbergen gaan is dat we, en vooral Max, graag weer eens naar Toverland willen. Jaren geleden zijn we er al eens geweest maar ondertussen is het park flink uitgebreid.

Voor een overzicht van alle attracties klik je hier.

Adres: Toverlandlaan 2, 5975 MR Zeventum

Reistijd: 33,4 km / 0’36 (vanaf Weerterbergen)

 

Reis en verblijf

Donderdag 3 januari 2019 hebben we de vakantie geboekt. We gaan een week naar Roompot park Weerterbergen en hebben dan een 6 persoonshuisje type WV comfort. We mogen op de dag van aankomst om 15:00 uur het huisje in en op de dag van vertrek dienen we er om 10:00 uur uit te zijn.

 

Klik hier voor meer info over de bungalow. En hier voor meer over Weerterbergen.

Adres: Trancheeweg 7, 6002 ST Weert

Reistijd: 161 km / 1’39 h

Reis en verblijf

Max wil al enige tijd weer eens naar Toverland. We hebben dan ook besloten om in de meivakantie naar Weerterbergen te gaan. Een Roompot bungalow park in Weert, Limburg waar we in 2006 ook al eens zijn geweest (huisje 249) en dat zo’n 33 kilometer vanaf Toverland ligt.

Reis en verblijf

Welkom op de website over onze vakantie naar Weert in 2019.

Je vindt hier berichten over de voorbereiding en het uiteindelijke verblijf in Weert. Als je het hele verhaal wilt lezen, kun je hier beginnen.

We wensen je uiteraard weer veel plezier.