Reis en verblijf

017 – Dag 1 – Vrijdag 19 april 2019 – De reis

Vanmorgen even na 11:00 uur vertrokken we. Even na 16:00 uur waren we in Weerterbergen. Inderdaad, we zijn ruim vijf uur onderweg geweest. Hoewel, dat is niet helemaal waar want we hebben geluncht in NH Hotel Best, onze vaste stop als we naar het oosten of zuiden gaan. Een heerlijke uitsmijter voor Sandra en mij zelf en Max heeft een broodje carpaccio genoten. Maar de lange reistijd toont aan dat we vrijwel de hele weg in de file hebben gestaan of gereden. Het was enorm druk op de weg.

Maar goed, we zijn er nu. En hebben net heerlijk sushi gegeten bij Tokio Sushi in Weert. Niet onvermeld dient te blijven dat het heerlijk weer is. Ruim 20 graden. Nu zijn we terug in ons heerlijk luxe huisje en gaan we bij Voetbal Inside een bakkie doen.

Wil je reageren op dit bericht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *