Pret

019 – Dag 3 – Zondag 21 april 2019 – 1e Paasdag

Vanmorgen weer heerlijk uitgeslapen en daarna genoten van een uitgebreid Paasontbijt. Paasbrood, thee, jus d’orange, eitje, roomboter. Het stond allemaal op tafel. Daarna weer erg rustig aan gedaan en wat gedronken op het plein / terras van Weerterbergen. Toen een klein wandelingetje naar het aan de overkant van de weg gelegen manege / speeltuin / kinderboerderij complex. Daarna zijn Sandra, Vera en Max een rondje gaan minigolfen en Maurice en Eef zijn teruggegaan naar het huisje. Ook omdat Maurice toch wel behoorlijk aan het niezen was. Hooikoorts / allergie wellicht. ’s Avonds hebben we heerlijk gegourmet. Zo meteen een bakkie met nog een stuk vlaai. En het is ’s zomers warm hier. Heerlijk vertoeven is het motto.

Wil je reageren op dit bericht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *