Weert 2019 - Een weekje Limburg

Cultuur

022 – Dag 6 – Woensdag 24 april 2019 – Sittard

Vanmorgen weer heerlijk uitgeslapen en daarna ontbeten met alle ingrediënten van een Paasontbijt. Daarna op weg naar Sittard. Na een korte wandeling wat gedronken bij De Buren op De Markt. Daarna gelopen naar het huis waar Toon Hermans opgroeide aan de Bagijnehofstraat 5. Daarna naar de begraafplaats aan het Vrangendael waar we het graf hebben bezocht van Toon en Rietje Hermans. Vervolgens terug naar De Markt waar we bij Café Schtad Zitterd, dat ooit de stam kroeg was van Toon Hermans, een heerlijk broodje en wat drankjes hebben genuttigd. Na een tot dan heerlijk zonovergoten dag, kwam er nu een windje opzetten.

Daarna terug naar huis waar we de maaltijd hebben genoten met soep en brood met allerhande lekkers. Na het eten viel het eerste regenbuitje van deze vakantie.

Wil je reageren op dit bericht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *